Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată Cran-Orange. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, prăjituri gingersnap, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încearcă Geraldine-Cran-tort de cafea cu smântână de zmeură portocalie, Cran-Tort De Nucă De Cocos Portocaliu, și Gingered Cran-portocaliu Salsan peste crema de branza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul; apăsați pe fundul unui 9-in. springform pan acoperit cu spray de gătit. Congelați timp de 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mică, combinați merisoarele, zahărul brun, sucul de portocale și cuișoarele. Gatiti la foc mediu timp de 10-15 minute sau pana cand fructele de padure pop, amestecand ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Umăr
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se amestecă. Se dă la frigider timp de 30 de minute sau până se răcește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Într-un castron mare, combinați înghețata și coaja de portocală.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți jumătate peste crustă; întindeți ușor amestecul de afine peste înghețată. Congelați timp de 30 de minute sau până când este ferm; congelați amestecul de înghețată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Înmoaie amestecul de înghețată rămas; se întinde pe stratul de afine. Acoperiți și congelați timp de 6 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu înghețată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "