Tort De Înghețată Brownie

Tort De Înghețată Brownie
Reteta Brownie tort de înghețată ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 3 ore și 55 de minute. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica vanillan inghetata, apa, decorarea decoruri bomboane stropește, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Chip Cookie Oreo Brownie Tort De Inghetata (Slutty Brownie Tort De Inghetata), Tort De Înghețată De Casă, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Linia de 2 (9-inch) rotund tort tigai cu folie; grăsime fundul numai cu scurtarea sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Faceți aluat brownie îndreptat pe cutie. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
3
Coaceți 19 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet în tigăi, aproximativ 1 oră. Nu scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți înghețata ușor înmuiată uniform pe brownies în tigăi. Congelați cel puțin 2 ore sau până când înghețata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Scoateți deserturile din tigăi; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați pe farfurii de servire.
7
Tăiați fiecare desert în 8 pene.
8
Stropiți fiecare pană cu topping de fudge fierbinte. Decorați cu stropi de bomboane și cireșe. A se păstra acoperit în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista