Tort De Înger Cu Nucă De Cocos Cheie
Key Lime Coconut Angel Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 250 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 697 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, nucă de cocos, suc de lămâie obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Înger Cu Nucă De Cocos Cheie, Tort Alimentar Lime Angel Cu Fistic Și Glazură De Var, și Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă rece. Tort rece complet.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus, pe placa de servire.
Într-un castron mare, bateți laptele, sucul de lime și coaja de lime cu sârmă până se omogenizează și se îngroașă. Îndoiți în topping biciuit.
Întindeți 1 cană amestec de var uniform deasupra primului strat de tort.
Așezați al doilea strat de tort cu atenție pe stratul inferior; se întinde uniform cu 1 cană amestec de var. Se acoperă cu stratul rămas de tort.
Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de var rămas.
Se presară cu nucă de cocos.
Ornează tortul cu kiwi și căpșuni.