Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake)

Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake)
Tortul de ziua lui Daddy (aka Franny ' s Sunshine Cake) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, ou, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de brânză pentru fermieri, alias Zapekanka, Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, și Tortul preferat de morcovi al lui tati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un mixer electric în picioare, folosiți accesoriul pentru Tel pentru a biciuialbușuri de ou cu crema de tartru. Când încep să se dublezedimensiunea, adăugați încet 2/3 cană de zahăr. Bateți până când aveți vârfuri rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
3
Într-un castron mare de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, sarea șirestul de 2/3 cană de zahăr. Adăugați treptat sucul de portocale șiContinuați să bateți până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
4
Combinați cele două amestecuri: lingurați puțin albușuri de ou bătutgălbenușurile și amestecați. Apoi pliați restul albilor în amestecîn două adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Împingeți cu îndemânare făina, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie de tort Angel Food de 9 inci și se coace timp de 35 până la 40 de minute sau până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar îngerTort Alimentar înger
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Scoateți tigaia din cuptor și așezați-o cu susul în jos. Lasaașa până când tortul este rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
După ce s-a răcit, treceți un cuțit ascuțit în jurul marginii tortuluipentru a-l separa de tigaie. Inversați tigaia peste o farfurie de servire și lăsați gravitația să-și facă treaba.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Tăiați cu grijă tortul în jumătate orizontal cu o mare zimțatăcuțit.
10
Înghețați partea superioară a jumătății inferioare cu o parte din umplutura portocalie (vezi mai jos) și apoi stratificați câteva felii de portocală mandarină și fructe de pădure deasupra glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
GlazuraGlazura
Fructe De PadureFructe De Padure
PortocaliuPortocaliu
11
Așezați jumătatea superioară peste jumătatea inferioară, apoi înghețați partea superioarăși laturile tortului cu umplutura portocalie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
12
Așezați acolorămâne portocale mandarine și fructe de pădure deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Fructe De PadureFructe De Padure
13
Presărați toppingul (vezi mai jos) peste tort și bucurați-vă.
14
Pentru a face umplutura portocalie
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
15
Combinați zahărul, oul, făina, sucul de portocale și coaja de portocală într-un cazan dublu și gătiți peste apă fierbinte până se îngroașă, aproximativ 5 până la 8 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
16
Bateți smântâna până aproape rigidă. Îndoiți amestecul de portocale răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
CremăCremă
17
Bateți până când aveți vârfuri rigide.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
18
Pentru a face toppingul
19
Ungeți o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
20
Într-o tigaie grea la foc mare, gătiți zahărul până când estecaramelizat (capătă o culoare maro mediu). Rotiți tigaia cu grijă pentru a obține tot zahărul să se caramelizeze uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
21
Se toarnă migdalele feliate peste zahărul caramelizat și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a acoperi migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
22
Întindeți migdalele pebucată de folie unsă cu unt și lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
23
Când sunt reci, zdrobiți sau tocați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
24
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate a fraților Batali de Benno și Leo Batali, (C) 2013 Ecco
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista