Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake)
Tortul de ziua lui Daddy (aka Franny ' s Sunshine Cake) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, ou, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de brânză pentru fermieri, alias Zapekanka, Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, și Tortul preferat de morcovi al lui tati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un mixer electric în picioare, folosiți accesoriul pentru Tel pentru a biciuialbușuri de ou cu crema de tartru. Când încep să se dublezedimensiunea, adăugați încet 2/3 cană de zahăr. Bateți până când aveți vârfuri rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
3
Într-un castron mare de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, sarea șirestul de 2/3 cană de zahăr. Adăugați treptat sucul de portocale șiContinuați să bateți până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
4
Combinați cele două amestecuri: lingurați puțin albușuri de ou bătutgălbenușurile și amestecați. Apoi pliați restul albilor în amestecîn două adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
5
Împingeți cu îndemânare făina, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Extract De Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul într-o tigaie de tort Angel Food de 9 inci și se coace timp de 35 până la 40 de minute sau până când un tester de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar înger
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Scoateți tigaia din cuptor și așezați-o cu susul în jos. Lasaașa până când tortul este rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
După ce s-a răcit, treceți un cuțit ascuțit în jurul marginii tortuluipentru a-l separa de tigaie. Inversați tigaia peste o farfurie de servire și lăsați gravitația să-și facă treaba.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
9
Tăiați cu grijă tortul în jumătate orizontal cu o mare zimțatăcuțit.
10
Înghețați partea superioară a jumătății inferioare cu o parte din umplutura portocalie (vezi mai jos) și apoi stratificați câteva felii de portocală mandarină și fructe de pădure deasupra glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Glazura
Fructe De Padure
Portocaliu
11
Așezați jumătatea superioară peste jumătatea inferioară, apoi înghețați partea superioarăși laturile tortului cu umplutura portocalie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
12
Așezați acolorămâne portocale mandarine și fructe de pădure deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine
Fructe De Padure
13
Presărați toppingul (vezi mai jos) peste tort și bucurați-vă.
14
Pentru a face umplutura portocalie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
15
Combinați zahărul, oul, făina, sucul de portocale și coaja de portocală într-un cazan dublu și gătiți peste apă fierbinte până se îngroașă, aproximativ 5 până la 8 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
16
Bateți smântâna până aproape rigidă. Îndoiți amestecul de portocale răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Cremă
17
Bateți până când aveți vârfuri rigide.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
18
Pentru a face toppingul
19
Ungeți o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
20
Într-o tigaie grea la foc mare, gătiți zahărul până când estecaramelizat (capătă o culoare maro mediu). Rotiți tigaia cu grijă pentru a obține tot zahărul să se caramelizeze uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
21
Se toarnă migdalele feliate peste zahărul caramelizat și se amestecă cu o lingură de lemn pentru a acoperi migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Zahăr
22
Întindeți migdalele pebucată de folie unsă cu unt și lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
23
Când sunt reci, zdrobiți sau tocați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
24
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate a fraților Batali de Benno și Leo Batali, (C) 2013 Ecco