Tort de ziua cu glazură de unt roz fierbinte

Tort de ziua cu glazură de unt roz fierbinte
Tort cu glazură de unt roz fierbinte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1585 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, coajă de lămâie, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Tort Roz De Fasole De Vanilie, Pecan-espresso tort cu glazură de cafea, și Tort De Ziua Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Nucă De Cocos Vanillan Și Roas.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Unt și făină o tigaie de tort de 9 inci, o tigaie de tort de 6 inci și o tigaie de tort de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Pentru a face tortul, crema untul și zahărul la viteză medie-mare în vasul unui mixer electric echipat cu un atașament cu palete până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute. La viteză medie, adăugați ouăle, 2 Odată, apoi smântâna, vanilia și coaja de lămâie, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se amestecă bine. Cerneti impreuna faina, amidonul de porumb, sarea si bicarbonatul de sodiu. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați doar până se omogenizează. Terminați amestecarea cu mâna pentru a vă asigura că aluatul este bine amestecat. Împărțiți proporțional aluatul între cele 3 tigăi de tort. Neteziți blaturile cu o spatulă și coaceți după cum urmează: tigaia de 9 inci timp de 45 de minute, tigaia de 6 inci timp de 35 până la 40 de minute și tigaia de 3 inci timp de 30 de minute sau până când o scobitoare iese curată în fiecare tort. Se răcește în tigăi la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Pentru glazura, crema de unt în castron de un mixer electric echipat cu atașament zbaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați zahărul, laptele și extractul de vanilie al cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
8
Se amestecă la viteză mică timp de 1 până la 2 minute, până se îngroașă.
9
Adăugați colorantul alimentar și opriți mixerul. Folosind o spatulă, încorporați complet culoarea în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Înghețați fiecare tort separat, economisind unele glazuri pentru decorare. Răciți prăjiturile înainte de stivuire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
11
Așezați tortul de 9 inci pe o farfurie. Centrați tortul de 6 inci deasupra tortului de 9 inci. Centrați tortul de 3 inci deasupra tortului de 6 inci.
12
Pentru decorare, țeavă sau lingură glazura rămasă în jurul bazei fiecărui tort și în jurul marginii superioare a tortului de 3 inci. Finalizați decorarea cu bucățile de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista