Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt

Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 438 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Unt Penuche (Zahăr Brun) Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tăvii de tort cu tub canelat de 12 căni sau a tăvii de mâncare înger de 10 inci (tort cu tub) cu scurtare; ușor făină. În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
În castron mare, bate 1 1/2 cani de zahar brun, zaharul granulat si untul dedurizată cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate la viteza medie de aproximativ 5 minute, răzuire castron ocazional, până la lumină și pufos. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați 2 lingurițe de vanilie. Bateți amestecul de făină alternativ cu 3/4 cană de lapte la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți ingredientele sosului, cu excepția vaniliei, până la fierbere la foc mediu, amestecând constant; se fierbe și se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
8
Serviți sosul cald cu tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista