Tort de zahăr brun cu sos de rom-Caramel
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu zahăr brun cu sos de rom-Caramel ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 430 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de curmale lipicios cu sos de Caramel cu zahăr brun, Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt, și Sos De Caramel Sărat Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare (nu folosiți spray de gătit); se acoperă cu făină. Într-un castron mare, bateți zaharurile și untul cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine.
Adăugați lapte, vanilie și ouă. Bateți la viteză medie 2 minute.
Bateți în făină, praf de copt și sare până când amestecul este neted și bine amestecat.
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
În cratița de 1 litru, încălziți toppingul de caramel și romul la foc mic, amestecând ocazional, până se omogenizează bine și se încălzește.
Serviți topping cald peste felii de tort.