Tort de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare

Tort de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare
Torta de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 262 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, tăiței lasagna, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Presărați sare peste 9 felii de vinete; rezervați orice felii rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați vinetele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește; înjumătățiți felii în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Combinați apa clocotită și roșiile; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Se scurge și se toacă fin.
6
Înveliți un vas de copt de 8 1/2 x 4 1/2 inch cu spray de gătit; căptușiți vasul cu folie de plastic. Înveliți ușor folia de plastic cu spray de gătit. Aranjați 5 bucăți de tăiței în partea de jos a vasului; deasupra cu jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Întindeți jumătate de pesto peste brânză; se acoperă cu 9 bucăți de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Presară jumătate de roșie peste vinete. Repetați straturile, terminând cu tăiței. Acoperiți cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Așezați un vas de copt gol de 8 1/2 x 4 1/2 inch deasupra torte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Așezați 2 conserve (15 uncii) în poziție verticală în vas. Se da la frigider peste noapte.
11
Îndepărtați conservele, vasul de copt gol și foaia superioară de folie de plastic. Inversați torte pe un platou; îndepărtați folia de plastic rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
12
Tăiați torte transversal în 8 felii.
13
Se servește la temperatura camerei cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista