Tort de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare

Tort de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare
Torta de vinete cu Pesto și roșii uscate la soare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 262 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, tăiței lasagna, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Presărați sare peste 9 felii de vinete; rezervați orice felii rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați vinetele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se răcește; înjumătățiți felii în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Combinați apa clocotită și roșiile; lăsați să stea 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se scurge și se toacă fin.
6
Înveliți un vas de copt de 8 1/2 x 4 1/2 inch cu spray de gătit; căptușiți vasul cu folie de plastic. Înveliți ușor folia de plastic cu spray de gătit. Aranjați 5 bucăți de tăiței în partea de jos a vasului; deasupra cu jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Întindeți jumătate de pesto peste brânză; se acoperă cu 9 bucăți de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Presară jumătate de roșie peste vinete. Repetați straturile, terminând cu tăiței. Acoperiți cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Așezați un vas de copt gol de 8 1/2 x 4 1/2 inch deasupra torte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Așezați 2 conserve (15 uncii) în poziție verticală în vas. Se da la frigider peste noapte.
11
Îndepărtați conservele, vasul de copt gol și foaia superioară de folie de plastic. Inversați torte pe un platou; îndepărtați folia de plastic rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Tăiați torte transversal în 8 felii.
13
Se servește la temperatura camerei cu felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista