Tort De Ulei De Măsline Cu Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ulei de măsline cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, ulei de măsline obișnuit, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Tort cu ulei de măsline cu ciocolată și clementină. Tortul meu, și Tort De Ulei De Măsline Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°. Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu puțin ulei și linia de bază a tigaiei cu hârtie pergament.
Cerneti pudra de cacao intr-un bol si amestecati in apa clocotita pana cand aveti o pasta neteda, ciocolata, inca curgatoare (dar numai).
Se amestecă extractul de vanilie și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mic, combinați făina de migdale (sau făina) cu bicarbonat de sodiu și un vârf de sare.
Pune zahăr, ulei de măsline și ouă în castron de un mixer de sine statatoare cu un atașament zbaturi (sau de a folosi alte castron și măturică). Bateți energic până când amestecul este palid-primrose, aerat, îngroșat și cremos, aproximativ 3 minute.
Reduceți puțin viteza mixerului și bateți în amestecul de cacao. Adăugați încet amestecul de migdale.
Opriți mixerul. Răzuiește părțile laterale ale bolului și amestecă puțin cu o spatulă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți până când părțile laterale ale tortului sunt așezate și foarte centrale, deasupra, arată încă ușor umede, 40 până la 45 de minute. Un tester de tort ar trebui să vină în principal curat, dar cu câteva firimituri de ciocolată lipicioase agățându-se de el.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Ușor părți de tort cu o spatula de metal mici și tort de primăvară din tigaie. Se lasă să se răcească complet sau se servește cald cu înghețată.