Tort de trandafir englezesc

Tort de trandafir englezesc
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., tortul cu trandafiri englezi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 15. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 630 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 1 oră și 55 de minute. 311 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă de trandafiri, cremă dublă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stive De Tort Cu Gem De Trandafir Englezesc, Mărturisirea # 107: sunt un prost tort Froster ... ciocolata Rose tort, și Tort De Trandafiri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Ungeți și tapetați baza și laturile de 3 x 20cm cutii rotunde de tort cu fund liber cu pergament de copt. Sfat toate ingredientele pentru tort într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se combină bine. Împărțiți amestecul între cele 3 cutii de tort și neteziți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți timp de 45 de minute, schimbând conservele la jumătatea drumului, astfel încât să se gătească uniform. Se lasă să se răcească timp de 10 minute în cutii, apoi se scoate și se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Pentru a face siropul de trandafiri, puneți zahărul într-o tigaie cu 100 ml apă și încălziți până când zahărul s-a dizolvat. Întoarceți căldura și bula timp de 1-2 minute, apoi scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați apa de trandafiri: începeți cu 1 linguriță și gustați, deoarece unele soiuri sunt mult mai puternice decât altele, Aveți grijă, deoarece siropul va fi foarte fierbinte. Puneți jumătate din sirop peste cei 3 bureți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Adăugați 2 linguri de sirop la zmeură și zdrobiți-le cu o furculiță. Împingeți zmeura printr-o sită într-un castron și aruncați semințele. Cerneti zaharul glazurat si amestecati cu o glazura neteda. Într-un al doilea castron, adăugați încă 2 linguri de sirop și vanilie în smântână și bateți până când deține vârfuri moi. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Pentru asamblare, așezați o prăjitură, cu fața plată în sus, pe o farfurie sau un suport pentru tort și acoperiți cu jumătate de smântână și o treime din zmeura rămasă (vezi sfaturile, mai jos). Sandwich un alt tort pe partea de sus și se adaugă crema rămasă, o altă treime din zmeura, apoi ultimul tort. Neteziți glazura de zmeură deasupra, lăsând-o să stropească pe părți. Pentru a decora, am folosit un amestec de bucăți de petale de trandafir (disponibile la cookshops sau online), petale de trandafir cristalizate de casă (vezi pas cu pas, mai sus) și zmeura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista