Tort De Tiramisu
Tortul Tiramisu este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 673 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brandy, cozonac, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Tiramisu, Tort De Tiramisu, și Tort De Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul pe jumătate pe lungime pentru a face două straturi.
Combinați cafeaua și brandy.
Presărați suficient amestec de cafea peste stratul de tort de jos pentru a-l umezi bine, dar nu-l înmuiați.
Bateți împreună mascarpone și zahărul cofetarilor până la pufos.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste stratul de tort de jos. Se acoperă cu stratul de tort rămas și se întinde brânza rămasă deasupra. Praf din belșug cu cacao cernută. La frigider cu 2 ore înainte de servire.