Tort De Stivă De Mere

Tort De Stivă De Mere
Apple a stiva tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 661 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, mere tartă, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Stivă De Mere Uscate, Tort De Stivă De Mere-Ghimbir, și Tort de stivă de mere al bunicii Ragland pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți umplutura: aduceți primele 4 ingrediente la fierbere ușoară într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând des, 25 până la 30 de minute sau până când merele sunt fragede și sucurile se îngroașă. Aruncați feliile de lămâie. Se răcește complet (aproximativ 2 ore). Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Pregătiți tortul: ungeți ușor tigăile de unică folosință cu spray de gătit; aliniați fundul tigăilor cu hârtie pergament și ungeți ușor hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric greu până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Amestecați împreună condimentele de plăcintă cu mere și 2 3/4 căni de făină într-un bol mediu; amestecați împreună laptele de unt și bicarbonatul de sodiu într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Se amestecă împreună pecanele și restul de 1/4 cană de făină. Îndoiți amestecul de pecan și untul de mere în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
9
Bateți albușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Se amestecă aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat; pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
10
Împărțiți aluatul de tort între tigăile pregătite, răspândindu-se cu o spatulă offset.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
11
Coaceți la 350 timp de 7 minute; rotiți tigăile din raftul de sus în raftul de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți încă 7 până la 9 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți straturile de tort din cuptor și periați fiecare cu 2 până la 3 linguri. glazură caldă de cidru de mere. (Rezerva glazura rămasă.) Răciți straturile de tort în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; aruncați hârtia pergament. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1
Așezați 1 strat, cu glazura în sus, pe platoul de servire. Se acoperă cu umplutură de 1 1/2 căni. Repetați cu straturile rămase și umplerea. Top ultimul strat cu orice umplutură rămasă, și burniță tort cu cantitatea dorită de glazura de cidru de mere rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista