Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de sifon portocaliu cu gem de rubarbă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 454 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Șifon Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, aduceți zahărul și sucul de portocale la fierbere la foc moderat, amestecând.
Adăugați trei sferturi din rubarbă și coaja de portocală și fierbeți, amestecând, până când rubarba se înmoaie și se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de rubarbă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 1 1/2 căni de zahăr și coaja de portocală la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în ulei. Lucrând în loturi, pliați alternativ amestecul de făină și sucul de portocale, începând și terminând cu amestecul de făină.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu crema de tartru până se formează vârfuri foarte moi.
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri ferme și lucioase. Îndoiți o treime din albi în aluatul de tort până se încorporează, apoi pliați în albii rămași până se omogenizează.
Răzuiți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, cu fundul detașabil și neteziți ușor partea superioară. Atingeți tigaia o dată pentru a elibera orice buzunare de aer.
Coaceți tortul în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor apăsată. Răsturnați tigaia pe un borcan și lăsați-o să se răcească în tigaie.
Rulați un cuțit subțire de metal între tort și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi. Răsturnați tortul pe o farfurie de tort și serviți cu gemul de rubarbă.