Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă

Tort de sifon portocaliu cu gem de rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de sifon portocaliu cu gem de rubarbă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 454 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Șifon Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, aduceți zahărul și sucul de portocale la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați trei sferturi din rubarbă și coaja de portocală și fierbeți, amestecând, până când rubarba se înmoaie și se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3
Adăugați restul de rubarbă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
Lasă să se răcească.
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-un castron, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu 1 1/2 căni de zahăr și coaja de portocală la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în ulei. Lucrând în loturi, pliați alternativ amestecul de făină și sucul de portocale, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un castron mare, bateți albușurile cu crema de tartru până se formează vârfuri foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr și bateți până se formează vârfuri ferme și lucioase. Îndoiți o treime din albi în aluatul de tort până se încorporează, apoi pliați în albii rămași până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Răzuiți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, cu fundul detașabil și neteziți ușor partea superioară. Atingeți tigaia o dată pentru a elibera orice buzunare de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți tortul în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 30 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor apăsată. Răsturnați tigaia pe un borcan și lăsați-o să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
11
Rulați un cuțit subțire de metal între tort și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi. Răsturnați tortul pe o farfurie de tort și serviți cu gemul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista