Tort De Sifon Cu Zahăr Ars

Tort De Sifon Cu Zahăr Ars
Tortul de șifon cu zahăr ars necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 357 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de gălbenușuri de ou, extract de vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Funcționează bine ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Tort De Sifon Cu Zahăr Ars, Tort De Sifon Cu Zahăr Ars, și Tort De Zahăr Ars.

Instrucțiuni

1
Pentru A Face Zahăr Ars
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
Amestec: topiți 1 cană de zahăr alb într-o tigaie până se rumenesc mediu. Se amestecă încet în 1/2 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Cerneti impreuna in bolul de amestecare faina, 1 1/2 cani zahar alb, praf de copt si sare. Formați o fântână în ingredientele uscate și adăugați uleiul vegetal, gălbenușurile de ou, amestecul de zahăr ars, apa rece și vanilia. Bateți cu lingura de lemn până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Ulei VegetalUlei Vegetal
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Bateți albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare până când dețin vârfuri foarte rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă amestecul de gălbenușuri de ou într-un jet subțire peste albușuri. Îndoiți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub uns.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 65 până la 70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista