Tort De Sfeclă De Ciocolată
Tortul de sfeclă de ciocolată este un fără lactate și vegetarian desert. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Glazură De Brânză Cremă De Ciocolată, Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Ganache De Ciocolată Milke, și Nu poate fi tort de ciocolată cu sfeclă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați o tavă de copt metalică de 13 cm 9 inch cu spray de gătit adăugat cu făină sau grăsime folosind metoda preferată.Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea; pus deoparte.Bateti zaharul si ouale impreuna timp de 1 minute folosind mixerul electric de mare viteza. Bateți în ulei și vanilie; când este bine amestecat, bateți ciocolata topită și sfecla.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă și amestecați până se amestecă bine. Aluatul ar putea părea puțin aglomerat din piureul de sfeclă, dar este în regulă.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace pe raftul central al cuptorului timp de 25 de minute sau până când se fac testele de tort. Pentru a testa coacerea, introduceți un pick de lemn sau o frigăruie în centru. Ar trebui să iasă curat sau cu o firimitură umedă sau două. Tortul poate părea aproape prea umed, dar se întărește pe măsură ce se răcește și se înmoaie.
Lăsați să se răcească complet. Dacă aveți timp, lăsați să stea peste noapte și serviți a doua zi.