Tort de sfeclă cu glazură de brânză cremă
Tort de sfeclă cu glazură de brânză cremă este un vegetarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ghimbirul măcinat, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Sfeclă De Ciocolată Cu Glazură De Brânză Cremă De Ciocolată, Cupcakes Cu Sfeclă De Ciocolată Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, și Tort de sfeclă de ciocolată cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, curățați sfecla folosind un cojitor de legume. Radeți sfecla, folosind găurile mari ale unei răzătoare, pentru a măsura 2 căni.
Înveliți Tigăi rotunde de tort de 2 (9 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Combinați zahărul granulat, zahărul brun, uleiul și ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați sfecla; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină la amestecul de zahăr alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigăi pregătite; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară și răciți tortul complet pe rafturile de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, bateți coaja de portocală, vanilia și crema de brânză cu un mixer la viteză mare până la pufos.
Adăugați zahărul pudră; bate la viteză mică doar până se omogenizează (nu bate prea mult).
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură; deasupra cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Presărați nuci deasupra tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.