Tortul de rubarbă I este un vegetarian desert. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 181 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 549 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort de rubarbă cu un amestec, și Tort De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă împreună unt sau margarină și zahăr. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Într-un alt bol, cernem împreună 2 căni de făină, sifon și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ingredientele cernute alternativ cu zară la amestecul cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4
Aruncați rubarba cu 1 lingură de făină și amestecați în aluat. Lingura aluat în unt 9 x 13 inch tigaie, și netezi suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Amestecați împreună 1/4 cană unt sau margarină, scorțișoară și zahăr brun; presărați uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.