Tort De Rubarbă I
Tortul de rubarbă I este un vegetarian desert. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 181 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 549 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tort de rubarbă cu un amestec, și Tort De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună unt sau margarină și zahăr. Bateți în ou și vanilie.
Într-un alt bol, cernem împreună 2 căni de făină, sifon și sare.
Adăugați ingredientele cernute alternativ cu zară la amestecul cremă.
Aruncați rubarba cu 1 lingură de făină și amestecați în aluat. Lingura aluat în unt 9 x 13 inch tigaie, și netezi suprafața.
Amestecați împreună 1/4 cană unt sau margarină, scorțișoară și zahăr brun; presărați uniform peste aluat.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.