Tort De Rom Cu Ciocolată Cu Dovlecei

Tort De Rom Cu Ciocolată Cu Dovlecei
Tortul cu rom de ciocolată cu dovlecei necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 308g de grăsime, și un total de 6971 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 10,54 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, dovlecei, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Tort de dovlecei cu smântână de ciocolată cu glazură de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare. Se amestecă dovlecelul și 1/3 cană de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
OuăOuă
ROMROM
4
Într-un castron separat, amestecați făina cu nuci, ciocolată, cacao, praf de copt, sifon, sare și scorțișoară. Se amestecă amestecul de făină și laptele în amestecul de ouă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
NuciNuci
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți aluatul în tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi răsturnați pe grătar și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Stropiți cu glazură de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ROMROM
9
Glazura de rom: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu 3 linguri de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se amestecă până se omogenizează.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista