Tort De Rom Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu rom cu ananas. O porție conține 423 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână Rom de ananas, unt, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), topiți untul în cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați feliile de Ananas în 4 rânduri pe 3 rânduri.
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii de ananas.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, rezervat 1 cană suc de ananas, uleiul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul peste felii de ananas.
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când se rumenesc și tortul revine când este ușor atins în centru. Rulați cuțitul în jurul marginilor vasului de copt pentru a slăbi tortul. Se răcește 5 minute.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe vasul de copt; întoarceți farfuria și vasul.
Periați sau stropiți romul peste tort.
Tăiați în 4 rânduri pe 3 rânduri, astfel încât fiecare porție are o felie de ananas deasupra.