Tort De Rom Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort De Rom Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu rom cu ananas. O porție conține 423 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână Rom de ananas, unt, ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), topiți untul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați feliile de Ananas în 4 rânduri pe 3 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
3
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
4
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, rezervat 1 cană suc de ananas, uleiul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se toarnă aluatul peste felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
6
Coaceți 28 până la 33 de minute sau până când se rumenesc și tortul revine când este ușor atins în centru. Rulați cuțitul în jurul marginilor vasului de copt pentru a slăbi tortul. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe vasul de copt; întoarceți farfuria și vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Scoateți vasul.
9
Periați sau stropiți romul peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
10
Tăiați în 4 rânduri pe 3 rânduri, astfel încât fiecare porție are o felie de ananas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista