Tort De Pădure Neagră Cu Aragaz Lent

Tort De Pădure Neagră Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Black Forest Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 350 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de tort de ciocolată, ananas, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 2132 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pădure Neagră Cu Aragaz Lent, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică și amestecați cu sucul rezervat din cutia de ananas. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Întindeți ananasul zdrobit într-un strat pe fundul unui aragaz lent. Puneți umplutura de plăcintă cu cireșe într-un strat uniform deasupra ananasului și goliți amestecul de tort uscat în aragazul lent deasupra umpluturii de cireșe. Se amestecă amestecul de unt și suc de ananas și se toarnă peste amestecul de tort uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Suc De AnanasSuc De Ananas
AnanasAnanas
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
UntUnt
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Setați aragazul lent la scăzut și gătiți timp de 3 ore. Puneți desertul în boluri și lăsați să se răcească aproximativ 5 minute pentru a răci umplutura de plăcintă fierbinte înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista