Tort de Prune Iny cu glazură de zară
Tortul de Prune Iny cu glazură de zară ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 433 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, nucșoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. 598 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de minunat. Tort de Prune Iny cu glazură de zară, Tort de Prune condimentat cu glazură de brânză cremă, și Tort de lapte cu glazură de Caramel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și ungeți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Așezați prunele într-o cratiță mică. Acoperiți-le cu apă. Aduceți la fierbere scăzută și gătiți până când este moale și mashable, aproximativ 8 minute.
Scurgeți apa și zdrobiți prunele pe o farfurie. Este în regulă să lași bucăți mici în urmă. Puneți prunele deoparte și faceți tortul.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, condimentul, scortisoara si nucsoara. Mmmm... miroase a sărbători.
Într-un castron separat, amestecați uleiul, zahărul, vanilia și ouăle.
Combinați ingredientele umede și uscate și stropiți în zară. Se amestecă până se combină. Amestecul va fi ușor cocoloaș.
Acum aruncați piureul de prune. Și dacă mierea intră în timp ce finalizați acest pas, protejați vasul cu corpul și amestecați repede. Ceea ce nu știe nu-l va răni.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace timp de 35 până la 40 de minute. Bunica Iny a fost neclintită: nu coaceți prea mult tortul. Vrei să fie frumos și umed.
Combinați zahărul, zeama, untul, siropul de porumb, bicarbonatul de sodiu și vanilia într-o cratiță medie. Se amestecă pentru a combina. Aduceți la fierbere lentă la foc mediu-mare. Nu este nevoie să amestecați. Continuați să fierbeți până când glazura capătă o culoare deschisă de caramel, 5 până la 7 minute. Important: glazura trebuie să aibă culoarea caramelului, dar nu încă fermă și lipicioasă. Trebuie să fie turnabil.
Scoateți tortul din cuptor. Încercați să nu leșinați, deoarece miroase absolut divin.
În timp ce tortul este foarte cald, turnați glazura uniform deasupra. Lucrați repede, deoarece va începe rapid să se înmoaie în tort.
Întindeți haina uniform ... atunci te rog, fă-ți o favoare: linge spatula. Te va face să zâmbești.
Serviți imediat sau nu ezitați să lăsați tortul să stea pe tejghea o vreme înainte de servire. Se îmbunătățește doar odată cu vârsta.
Sugestie utilă: serviți fără a dezvălui faptul că tortul conține prune uscate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "