Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu prune de tigaie de 30 de Minute. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 277 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr granulat, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Tigaie Cu Prune, Tort De Tigaie Cu Nuci De Prune, și tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Bateți făina, zahărul brun, praful de copt și sarea într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Umăr
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Încălziți untul într-o tigaie rotundă din fontă de 10 inci la foc mediu. Gatiti, învârtind tigaia ocazional, până când începeți să spumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
4
Scoateți tigaia de pe foc când spuma se instalează și untul miroase a nucă, 5 până la 7 minute. Se ia imediat de pe foc și se transferă într-un castron mediu. Se amestecă coaja de portocală.