Tort de porumb proaspăt cu zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tortul de porumb proaspăt cu zmeură. Această rețetă servește 10. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caise topite cu zmeură proaspătă, Plăcintă cu cremă de lămâie cu zmeură proaspătă, și Vafe De Ciocolată Cu Zmeură Proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Combinați porumbul și următoarele 5 Ingrediente (porumb prin ouă) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 căni de făină, zahăr granulat, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați amestecul de porumb în amestecul de făină, amestecând doar până se combină.
Aruncați zmeura cu 2 linguri de făină; pliați în aluat.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie și îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.