Tort de porumb proaspăt cu zmeură

Tort de porumb proaspăt cu zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tortul de porumb proaspăt cu zmeură. Această rețetă servește 10. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caise topite cu zmeură proaspătă, Plăcintă cu cremă de lămâie cu zmeură proaspătă, și Vafe De Ciocolată Cu Zmeură Proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Formă De TortFormă De Tort
3
Combinați porumbul și următoarele 5 Ingrediente (porumb prin ouă) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați 2 căni de făină, zahăr granulat, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați amestecul de porumb în amestecul de făină, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PorumbPorumb
7
Aruncați zmeura cu 2 linguri de făină; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie și îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista