Tort De Piersici I

Tort De Piersici I
Tort de piersici s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 325 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, piersicile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de piersici cu glazură de piersici Acre, Peach Cake ~ Peaches n ' Cream Cake, și O piersică de tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 8 x 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Crema împreună zahărul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Adăugați făina, laptele, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Se amestecă bine și se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți fructele uniform pe partea superioară a aluatului și turnați sucul din piersici conservate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
SucSuc
6
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 de minute sau până când se rumenesc complet deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista