Tort De Piersici I
Tort de piersici s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 325 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, piersicile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de piersici cu glazură de piersici Acre, Peach Cake ~ Peaches n ' Cream Cake, și O piersică de tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 8 x 8 inci.
Crema împreună zahărul și untul.
Adăugați făina, laptele, sarea și praful de copt.
Se amestecă bine și se toarnă în tigaie pregătită.
Întindeți fructele uniform pe partea superioară a aluatului și turnați sucul din piersici conservate deasupra.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 de minute sau până când se rumenesc complet deasupra.