Tort De Picnic Cu Ciocolată Germană
Tort de Picnic cu ciocolată germană ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 307 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Picnic Cu Ciocolată, Tort De Picnic Cu Ciocolată, și Tort De Picnic Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de topping până se sfărâmă, folosind mâinile, dacă este necesar.
Se presară uniform peste aluat în tigaie.
Coaceți 31 până la 37 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Se servește cald sau rece. Depozitați ușor acoperit.