Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 455 calorii. Un amestec de unt, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Desert De Pere Ricotta, Pâine prăjită cu Ricotta, pere și migdale, și Crostini de pere, nuc și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină ușor două tigăi cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Măcinați alunele și făina într-un mini robot de bucătărie până când sunt foarte fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric cu accesoriul pentru tel, combinați ouăle și zahărul și bateți cu viteză mare timp de 15 minute, până când amestecul a crescut de patru ori în volum. Îndoiți ușor alunele și făina cu o spatulă până când sunt combinate. Apoi adăugați untul. Împărțiți aluatul între cele două tigăi pregătite și coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când este ferm la atingere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Faceți perele: într-o cratiță mică combinați perele, zahărul, sucul de lămâie și amidonul de porumb și fierbeți la foc mediu-mic până când perele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Jumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Se ia de pe foc, se amestecă coniacul și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Faceți siropul: într-o cratiță mică, combinați zahărul și cupa de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Faceți umplutura: într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ricotta, zahărul și vanilia timp de cel puțin 5 minute, până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
8
Între timp, bateți crema până se formează vârfuri ferme. Folosind o spatulă, pliați ușor frișca în amestecul de ricotta. Îndoiți amestecul de pere răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Scoateți unul dintre straturile de tort din tigaie și așezați-l pe un platou de servire suficient de mare pentru a ține inelul exterior al tigaiei cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Ungeți tortul cu jumătate din sirop pentru a-l umezi. Îngrămădiți umplutura în centrul tortului și puneți inelul cu formă de arc înapoi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Întindeți ușor umplutura pe margini și apoi acoperiți cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
4
Periați siropul rămas deasupra. Se acoperă cu folie de plastic și se pune la congelator până se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Scoateți inelul cu formă de arc și dați-l la frigider până când este gata de servit.