Tort De Pere
Tortul cu pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 561 calorii, 10g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați făină, ovăz laminat, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Timp Pentru A Sărbători Cu Tort-Prăjită Pere & Pecan Cafea Tort, Tort De Pere Delta, și Tort De Pere Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți treptat zahărul brun până când amestecul este gros. Bateți untul topit sau margarina și vanilia. Bateți amestecul de făină în amestecul lichid, apoi amestecați perele rase. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tuburi unsă și făinată.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 70 de minute sau până când se testează cu o scobitoare.
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci.