Tortul cu fulgi de ovăz portocaliu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 259 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr brun, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan), Tort cu lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu), și Fulgi De Ovăz Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu zahărul alb și zahărul brun. Bateți oul, apoi sucul de portocale, vanilia și coaja de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Coaja De Portocala
Zahăr Granulat
Unt
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, amestecați făina, ovăzul, sarea, ghimbirul și praful de copt. Bateți în amestecul de portocale și apoi amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ghimbir
Portocaliu
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați într-un suport de răcire și lăsați tortul să se răcească. Face 10 până la 16 porții.