Tort De Nuntă Cu Migdale Albe

Tort De Nuntă Cu Migdale Albe
Tort de nunta cu migdale albe ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 218 calorii. Este perfect pentru Nunta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Nunta Alb, Tort De Nunta Alb, și Tort De Nunta Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 11x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună amestecul de tort alb, făina, zahărul și sarea într-un castron mare până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort AlbAmestec De Tort Alb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în apă, smântână, ulei vegetal, extracte de migdale și vanilie și albușuri de ou și se bate cu un amestec electric la foc mic până când toate ingredientele sunt amestecate și umezite, dar rămân câteva bulgări, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
ApăApă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort și se coace în cuptorul preîncălzit până când blatul devine maro auriu deschis și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 25 de minute. Se lasă să se răcească înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista