Tort de nuntă alb cu umplutură de zmeură
Tortul de nuntă alb cu umplutură de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 72. O porție conține 664 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Cap la magazin și ridica zahăr pudră, decorare, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu tort de nuntă cu migdale cu umplutură de zmeură, Tort De Nuntă Clasic Cu Umplutură De Zmeură Și Glazură De Unt, și Tort De Nuntă Cu Lămâie-Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. cu generozitate ungeți fundul și părțile laterale ale fiecărei tigaie pătrată cu scurtare solidă.
Presărați făină pentru a acoperi tigăile; atingeți pentru a îndepărta excesul de făină.
Pentru a face aluat pentru tigăi de 6 și 8 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană de ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Întindeți 2 1/4 căni de aluat în tigaie de 6 inci și 4 1/4 căni de aluat în tigaie de 8 inci. Acoperiți aluatul rămas cu folie de plastic; la frigider.
Așezați ambele tigăi la aproximativ 3 inci distanță pe raftul cuptorului din mijloc în cuptor.
Coaceți tort de 6 inci 40 până la 45 de minute și tort de 8 inci 45 până la 50 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 15 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați părțile superioare în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a face aluat pentru tigaie de 12 inci, într-un castron mare, bateți 2 cutii amestec de tort, 2 1/2 căni de apă, 2/3 cană ulei și 6 albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Adăugați aluatul în aluat pus deoparte la frigider; se amestecă pentru a combina.
Întindeți 9 căni de aluat uniform în tigaie.
Coaceți tortul de 12 inci 50 până la 60 de minute. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 25 de minute.
Scoateți tortul din tigaie; așezați partea superioară în sus pe raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Fiecare nivel este alcătuit din 2 straturi de tort. Pentru a face un alt strat de 6 și 8 inci, spălați și uscați ambele Tigăi. Pregătiți din nou tigăile conform instrucțiunilor din Pas
Umpleți tigăile conform instrucțiunilor din Pas
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor din Pas
Spălați și uscați tigaia de tort de 12 inci. Pregătiți din nou tigaia conform instrucțiunilor din Pas
Pentru al doilea strat, faceți aluat, umpleți tigaia, coaceți și răciți conform instrucțiunilor din pașii 4 și
Pentru a face glazura, într-un castron mare, amestecați împreună 8 căni de zahăr pudră și 1 lingură de pudră de bezea. Cu mixerul electric la viteză mică, bateți în 1 cană de scurtare, 1/2 cană de lapte, 2 lingurițe de vanilie și 1 linguriță de extract de migdale; bate la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați lapte suplimentar, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a obține o consistență tartinabilă.
Transferați glazura într-un alt castron mare; acoperiți cu folie de plastic. Faceți glazura conform instrucțiunilor de încă 3 ori.
Pentru a asambla tort, cu cuțit zimțat, se taie crusta bombat de sus a fiecărui strat de tort pentru a forma o suprafață plană. Îndepărtați cu grijă firimiturile din prăjituri.
Așezați aproximativ 1 lingură de glazură pe tava de servire, unde va fi așezat primul strat de tort pentru a împiedica alunecarea tortului pe tavă.
Așezați 1 strat (12 inci), tăiat cu fața în sus, pe tavă.
Așezați vârful rotund mare de decorare în punga de decorare; umpleți cu glazură. Țeavă în jurul marginii interioare superioare a stratului de tort, formând o margine groasă de glazură de aproximativ 3/4 inch înălțime.
Întindeți 1 cană de umplutură de zmeură deasupra tortului în interiorul marginii de glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort de 12 inci, tăiat cu partea în jos.
Pentru straturile de 6 și 8 inci, faceți carton pătrat pentru a plasa nivelurile de tort, așezând fundul tigăilor de tort pe carton; urmăriți în jurul marginii tigaiei.
Tăiați cu foarfece. Pentru nivelul de 6 inci, așezați o cantitate mică de glazură pe centrul pătratului de carton pentru a ține tortul pe loc.
Așezați stratul de tort de 6 inci, tăiat cu fața în sus, pe carton. Țeavă o margine de glazură în jurul marginii interioare a tortului.
Intinde 1/4 cana Zmeura de umplere peste partea de sus a tort în interiorul frontieră. Se acoperă cu stratul de tort de 6 inci rămas, tăiat cu partea în jos. Repetați pentru nivelul de 8 inci, folosind pătrat de carton de 8 inci, atât straturi de tort de 8 inci, cât și umplutură de zmeură de 1/2 cană.
Pentru a îngheța nivelul de 6 și 8 inci, amestecați glazura. Folosind o spatulă mare, întindeți cu grijă un strat subțire de glazură pe părțile laterale ale prăjiturilor, apoi pe vârfuri. Folosiți spatula pentru a împinge glazura, fără a permite niciodată spatulei să atingă tortul. (Scopul acestei tehnici este de a sigila firimiturile pentru a ușura înghețarea tortului.) Aplicați al doilea strat mai gros de glazură pe părțile laterale și pe vârfurile prăjiturilor, întinzându-se până se omogenizează.
Pentru un tort stivuit în care nivelurile sunt așezate direct una peste alta, fiecare nivel va trebui să fie susținut de mai multe tije de dibluri. Pentru a marca unde să plasați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci, centrați tigaia de tort de 8 inci, întoarsă cu susul în jos, deasupra nivelului de 12 inci și apăsați ușor pentru a face amprenta; scoateți tigaia. Introduceți 1 tijă de diblu în centrul nivelului de 12 inci, direct în jos în tavă. Marcați tija cu înălțimea exactă a nivelului; scoateți tija.
Tăiați încă 7 tije la lungimea marcată. Introduceți tije în tort de 12 inci, distanțându-se uniform la 1 1/2 inci în interiorul conturului imprimat pe nivelul de 12 inci.
Așezați nivelul de 8 inci deasupra nivelului de 12 inci.
Marcați nivelul de 8 inci cu amprenta tăvii de tort de 6 inci; scoateți tigaia.
Tăiați și introduceți 8 tije de dibluri pentru nivelul de 8 inci conform instrucțiunilor de la Pasul 1
Top 8-inch tier cu 6-inch tier.
Folosiți glazura rămasă pentru a decora tortul după cum doriți.
Adăugați flori de glazură regală.