Tort de nunta-tort de fructe ușoare

Tort de nunta-tort de fructe ușoare
Tort de nuntă-tortul cu fructe ușoare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 150 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la BBC Good Food are 83 de fani. Dacă aveți la îndemână caise, zahăr tos auriu, fistic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Proiect Tort De Nunta: Tortul Este Copt, Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (rețetă ușoară de unt), și Tort De Nunta.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți și dublați baza și părțile laterale ale unei forme de tort adânci, de 15 cm. Înfășurați și un strat dublu de hârtie rezistentă la grăsime sau maro în jurul exteriorului cositorului, apoi fixați-l cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Folosind un tel electric sau un mixer de masă, cremați untul și zahărul împreună până devin pufoase și ușoare. Bateți ouăle treptat. Într-un castron mic, amestecați apa de flori portocalii cu coaja și sucul de portocală și lămâie. Îndoiți făina, apoi fructele uscate, fisticul și ghimbirul în amestecul cremos, urmat de amestecul de suc și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Fructe UscateFructe Uscate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți amestecul în forma pregătită și coaceți timp de 30 de minute, apoi întoarceți cuptorul la 150C/ ventilator 130C/gaz 2 și coaceți încă 1 oră 45 de minute până când a crescut, auriu și o frigăruie introdusă iese curată. Se lasă să se răcească timp de 15 minute înainte de a se transfera într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Tortul se va păstra bine înfășurat într-un loc răcoros până la 1 lună.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul cu fructe. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista