Tort De Nunta Mexican

Tort De Nunta Mexican
Tortul de nuntă Mexican este o rețetă mexicană care servește 15. Acest desert are 621 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, făină, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nunta va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Nunta Mexican, Thelma ' s Tea Cookies (Tort de nuntă Mexican), și Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 căni de zahăr; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Bateți ouăle și adăugați-le în amestecul de făină. Apoi amestecați ananasul zdrobit și sucul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
OuăOuă
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura: într-o cratiță medie aduceți la fierbere 1 cană de zahăr alb, unt și lapte evaporat. Se fierbe timp de 2 minute, urmărind cu atenție pentru a fi sigur că nu arde. Amestecați frecvent amestecul în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Zahăr GranulatZahăr Granulat
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, nuca de cocos și nucile pecan. Bateți până se răcește până se încălzește, apoi turnați peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista