Tort De Nunta Mexican
Tortul de nuntă Mexican este o rețetă mexicană care servește 15. Acest desert are 621 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, făină, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nunta va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Nunta Mexican, Thelma ' s Tea Cookies (Tort de nuntă Mexican), și Tort de nuntă cu scorțișoară și vanilie cu cremă de unt mexicană cu ciocolată caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 căni de zahăr; pus deoparte.
Bateți ouăle și adăugați-le în amestecul de făină. Apoi amestecați ananasul zdrobit și sucul până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Pentru a face glazura: într-o cratiță medie aduceți la fierbere 1 cană de zahăr alb, unt și lapte evaporat. Se fierbe timp de 2 minute, urmărind cu atenție pentru a fi sigur că nu arde. Amestecați frecvent amestecul în timp ce gătiți.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, nuca de cocos și nucile pecan. Bateți până se răcește până se încălzește, apoi turnați peste tortul răcit.