Tortul de nuntă hawaian III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ananas, amestec de prăjituri, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ Tort De Nunta Hawaiian, Tort De Nunta Hawaiian, și Hawaiian Tort De Nunta Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru un tort de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce tortul este fierbinte, faceți găuri prin tort cu mânerul rotund al unei linguri de lemn. Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor
4
Se toarnă ananasul zdrobit și sucul peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Zdrobit
Suc
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Într-un castron mic, bateți budinca instant cu lapte până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute. Se amestecă toppingul bătut înghețat, apoi se întinde peste tort. Dați la frigider până când este gata de servit.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.