Tort De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați tortul cu nucă de cocos. Această rețetă face 15 porții cu 449 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping bătut, cremă de nucă de cocos, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Nucă De Cocos, Tort cu cremă de nucă de cocos, și Tort De Poke Cu Nucă De Cocos Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort alb conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce este încă fierbinte, folosind o furculiță utilitară, faceți găuri peste tot în partea de sus a tortului.
Se amestecă crema de nucă de cocos și laptele condensat îndulcit împreună.
Se toarnă deasupra tortului încă fierbinte.
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi înghețați cu toppingul bătut și acoperiți cu nuca de cocos în fulgi. Păstrați tortul la frigider.