Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați tortul cu nucă de cocos. Această rețetă face 15 porții cu 449 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping bătut, cremă de nucă de cocos, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Nucă De Cocos, Tort cu cremă de nucă de cocos, și Tort De Poke Cu Nucă De Cocos Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort alb conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți tortul din cuptor. În timp ce este încă fierbinte, folosind o furculiță utilitară, faceți găuri peste tot în partea de sus a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se amestecă crema de nucă de cocos și laptele condensat îndulcit împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Cremă De Nucă De Cocos
4
Se toarnă deasupra tortului încă fierbinte.
5
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi înghețați cu toppingul bătut și acoperiți cu nuca de cocos în fulgi. Păstrați tortul la frigider.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.