Tortul cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, nucă de cocos, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Nucă De Cocos, Tort De Blender Cu Nucă De Cocos, și Tort De Cafea Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți ouăle, 2 căni de zahăr, ulei și 2 lingurițe de extract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de ouă alternativ cu zară doar până se umezește. se amestecă nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Lingurați într-un 10-in uns. canelat tub tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți la 350 de euro timp de 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Între timp, într-o cratiță mică, combinați apa, untul și zahărul rămas. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc; adăugați extractul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
7
Se toarnă încet sirop fierbinte peste tortul fierbinte. Se răcește în tigaie timp de 4 ore înainte de a se scoate pe o farfurie de servire. Praf cu zahăr de cofetari, dacă se dorește.
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.