Tort De Nucă-Caise

Tort De Nucă-Caise
Nuc-caise Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 312 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, făină de aur, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Caise, Caise Brandy Pound Tort, și Tort De Caise-Migdale-Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați tigaia pentru tort angel food (tub) de 10 inci cu spray de copt cu făină. Înfășurați folia în jurul fundului tigaiei pentru a preveni scurgerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, 1 1/4 căni de unt, 1 linguriță de vanilie și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteză mare de 5 minute, răzuire castron ocazional. La viteză mică, bateți în amestec de făină alternativ cu lapte și 1/2 cană nectar de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Nectar De CaiseNectar De Caise
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Puneți deoparte 2 linguri de caise pentru topping împreună cu 1/4 cană de nuci. Se amestecă caisele și nucile rămase în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
NuciNuci
4
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 1 oră 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 2 linguri de unt și 1/2 linguriță de vanilie. Folosind măturică, se amestecă în 4 până la 6 lingurițe nectar de caise, 1 linguriță la un moment dat, până la omogenizare și consistența siropului gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Stropiți glazura deasupra tortului; se întinde cu spatula sau spatele lingurii, lăsând niște glazură să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Presărați caise și nuci rezervate deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
NuciNuci
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista