Tort De Nuci De Căpșuni
Strawberry Walnut Torte necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 343 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă $1.09 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, extract de vanillan, frișcă grea și zahăr. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Tort De Nucă, Tort De Nuci De Mere, și Tort De Nucă De Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Linia de fund de două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Așezați nucile și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie; pulsează până când nucile sunt măcinate. Într-un castron mic, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Puneți deoparte amestecul de nucă și smântâna.
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul rămas până când sunt groase și de culoare lămâie; bate în vanilie. Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt, sarea și amestecul de nucă; pliați în amestec de ouă alternativ cu frisca.
Transferați în tigăi pregătite.
Coaceți 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă; scoateți hârtia. Se răcește complet.
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, vanilia și sarea până se omogenizează. Îndoiți în frișcă.
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați fiecare tort orizontal în jumătate.
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1/2 cană de glazură. Sus cu un al doilea strat de tort. Rezervați 2 linguri de conserve pentru căpșuni; întindeți jumătate din conservele rămase deasupra tortului până la 1/2 inch de margine. Repetați straturile.
Frost părți de tort cu glazura rămasă. Pentru un design de țesătură de coș, rulați o mică spatulă offset în jurul tortului pentru a forma creste, oprindu-se și pornind la intervale scurte. Aranjați căpșunile deasupra. Într-un cuptor cu microunde, topiți conservele rezervate; periați peste căpșuni. Se da la frigider pana se serveste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.