Tort De Nuci De Căpșuni

Tort De Nuci De Căpșuni
Strawberry Walnut Torte necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 343 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă $1.09 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, extract de vanillan, frișcă grea și zahăr. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Tort De Nucă, Tort De Nuci De Mere, și Tort De Nucă De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Linia de fund de două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; hârtie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați nucile și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie; pulsează până când nucile sunt măcinate. Într-un castron mic, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Puneți deoparte amestecul de nucă și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul rămas până când sunt groase și de culoare lămâie; bate în vanilie. Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt, sarea și amestecul de nucă; pliați în amestec de ouă alternativ cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați în tigăi pregătite.
5
Coaceți 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă; scoateți hârtia. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, vanilia și sarea până se omogenizează. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați fiecare tort orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
8
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 1/2 cană de glazură. Sus cu un al doilea strat de tort. Rezervați 2 linguri de conserve pentru căpșuni; întindeți jumătate din conservele rămase deasupra tortului până la 1/2 inch de margine. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
ConservăConservă
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Frost părți de tort cu glazura rămasă. Pentru un design de țesătură de coș, rulați o mică spatulă offset în jurul tortului pentru a forma creste, oprindu-se și pornind la intervale scurte. Aranjați căpșunile deasupra. Într-un cuptor cu microunde, topiți conservele rezervate; periați peste căpșuni. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
ConservăConservă
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista