Tort De Navetă Spațială
Reteta tort naveta spatiala ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 3 ore și 15 minute. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 425 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înghețul de vanilie betty rich & creamy, licorice de coarde, stele de bomboane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vizitatori Spațiali, petrecere spațială + mix de lună, și Brita Space Saver ulcior și gustare Mix.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul 1 oră până când este ferm.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați cupola rotunjită din partea de sus a tortului pentru a face o suprafață plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos).
Pe tavă, așezați bucata de tort
Aranjați piesele 2, 3 și 4 așa cum se arată în diagramă, tunderea pentru a se potrivi, în picioare piesa 3 pentru aripioarele superioare. Punctul de tăiere al piesei 2 pentru nasul navetei. Atașați fiecare piesă cu o cantitate mică de glazură.
Tort de îngheț cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Congelați 30 până la 45 de minute pentru a seta înghețarea.
Adăugați stratul final de glazură la tort, folosind glazura rămasă.
Folosiți lemn dulce pentru a face linii diagonale peste nasul navetei și pentru a contura aripioarele superioare. Utilizați bomboane de ciocolată minis M & M pentru a contura vârful, aripile și spatele navetei.
Adăugați stele mari și mici la aripi și spate; adăugați bomboane rotunde pe ambele părți ale aripioarei. Scrieți " SUA " sau un alt mesaj deasupra finului cu gel de decorare. Introduceți lumânări la sfârșitul navetei. Dacă doriți, chiar înainte de servire, aprindeți lumânări pentru "decolare."Depozitați vag acoperit.