Tort De Navetă Spațială

Tort De Navetă Spațială
Reteta tort naveta spatiala ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 3 ore și 15 minute. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 425 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înghețul de vanilie betty rich & creamy, licorice de coarde, stele de bomboane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vizitatori Spațiali, petrecere spațială + mix de lună, și Brita Space Saver ulcior și gustare Mix.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul 1 oră până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Folosind cuțitul zimțat, tăiați cupola rotunjită din partea de sus a tortului pentru a face o suprafață plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
3
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos).
4
Pe tavă, așezați bucata de tort
5
Aranjați piesele 2, 3 și 4 așa cum se arată în diagramă, tunderea pentru a se potrivi, în picioare piesa 3 pentru aripioarele superioare. Punctul de tăiere al piesei 2 pentru nasul navetei. Atașați fiecare piesă cu o cantitate mică de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
6
Tort de îngheț cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Congelați 30 până la 45 de minute pentru a seta înghețarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
7
Adăugați stratul final de glazură la tort, folosind glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
8
Folosiți lemn dulce pentru a face linii diagonale peste nasul navetei și pentru a contura aripioarele superioare. Utilizați bomboane de ciocolată minis M & M pentru a contura vârful, aripile și spatele navetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
M & MM & M
Aripi De PuiAripi De Pui
9
Adăugați stele mari și mici la aripi și spate; adăugați bomboane rotunde pe ambele părți ale aripioarei. Scrieți " SUA " sau un alt mesaj deasupra finului cu gel de decorare. Introduceți lumânări la sfârșitul navetei. Dacă doriți, chiar înainte de servire, aprindeți lumânări pentru "decolare."Depozitați vag acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gel De DecorareGel De Decorare
BomboaneBomboane
Aripi De PuiAripi De Pui

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista