Tort de mămăligă cu lămâie cu compot de fructe de iarnă
Tortul cu mămăligă cu lămâie cu compot de fructe de iarnă este un vegetarian desert. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 234 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Un amestec de zahăr, ouă, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă, Tort de lămâie cu compot de fructe, și Compot de fructe de iarnă de 10 minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie pergament. Acoperiți hârtia cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Combinați zeama, uleiul, ouăle și coaja, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină, amestecând până la umezeală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
9
Pentru a prepara compot, combinați sucul de mere și stafidele într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Compot
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați afine proaspete în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand apar afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați pere în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
13
Notă de vin: cu un desert modest dulce ca acesta, încercați o Madeira clasică, cum ar fi Verdelho, în vârstă de 5 ani, de la Blandy (21 USD), care ecou fructele uscate cu arome de stafide și caise, adăugând în același timp propria atingere de dulceață de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Vin
Caise
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stafide
14
Serviți - l ușor răcit pentru a contrasta tortul cald. Și nu vă faceți griji cu privire la finisarea sticlei; Madeira durează aproape la nesfârșit, chiar și după ce a fost deschisă. - Jeffery Lindenmuth