Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cafea, zahăr, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, și Devil ' s Food Cake.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați zahărul, făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateti oul, Zara, cafeaua, uleiul si vanilia; se adaugă la ingredientele uscate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Înveliți un 9-in. tigaie rotundă de copt cu spray de gătit și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Adăugați aluat.
5
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigaie într-un suport de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru umplere, combinați ricotta, zahărul și concentratul de suc de portocale; pliați în cireșe și chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sos De Curcan, încălzit
Suc De Lămâie, Opțional
7
Tăiați tortul pe jumătate vertical.
8
Întindeți umplutura peste o jumătate; deasupra cu jumătatea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Într-un castron, bateți crema până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul cofetarilor, cacao și vanilie până se formează vârfuri rigide. Partea superioară și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De Orez
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat