Tort De Morcovi Stratificat
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, sare, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort De Morcovi Stratificat, Tort De Morcovi Stratificat, și Tort de morcovi și Cheesecake stratificat fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Bateți împreună ananasul și următoarele 4 ingrediente; adăugați amestecul de Ananas în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Îndoiți morcovii.
Se toarnă aluatul în tigăi rotunde de 2 (8 inci) acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 22 până la 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi într-o grătar; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se omogenizează. (Nu exagera.) Bateți până la 2 lingurițe. lapte pentru consistența dorită.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu 2/3 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Încercați Această Răsucire!
Brioșe Cu Tort De Morcovi: Omiteți Glazura.
Așezați aproximativ 15 căni de copt din hârtie în Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit. Pregătiți aluatul și pliați în 1/2 cană de nuci prăjite tocate și 1/2 cană de stafide aurii cu morcovi. Puneți aluatul în cupe de copt, umplând aproximativ două treimi.
Coaceți conform instrucțiunilor. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Face aproximativ 15 brioșe.
Per portie: calorii 204; grăsime 3G (sat 1g, mono 6G, poli 4G); proteine 8g; Carb 9g; fibre 9g; Chol 28mg; fier 2mg; sodiu 356mg; Calc 23mg