Tort De Morcovi Lite
Tortul de morcovi Lite necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte de unt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Lite, Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x13 inch sau două tigăi rotunde de 9 inch.
Separați ouăle și bateți albușurile până se spumează, apoi continuați să bateți și adăugați treptat 1/2 cană de zahăr alb. Bate până se înțepenește.
Într-un castron mare combinați; făina de tort, făina de grâu, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara, se amestecă până se omogenizează.
Adăugați uleiul și zeama și amestecați bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine. Îndoiți albușurile și apoi morcovii.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 35 de minute. Răciți și înghețați cu glazura preferată de brânză cremă folosind brânză ușoară.