Tort De Morcovi Lite

Tort De Morcovi Lite
Tortul de morcovi Lite necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte de unt, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Lite, Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x13 inch sau două tigăi rotunde de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Separați ouăle și bateți albușurile până se spumează, apoi continuați să bateți și adăugați treptat 1/2 cană de zahăr alb. Bate până se înțepenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
3
Într-un castron mare combinați; făina de tort, făina de grâu, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara, se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină De TortFăină De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați uleiul și zeama și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați bine. Îndoiți albușurile și apoi morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MorcovMorcov
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 35 de minute. Răciți și înghețați cu glazura preferată de brânză cremă folosind brânză ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Brânză Cremă De Grăsime RedusăBrânză Cremă De Grăsime Redusă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista