Tortul de morcovi III necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 485 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, uleiul, zahărul alb și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare și scorțișoară. Se amestecă morcovii. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Morcov
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Pentru a face glazură: într-un castron mediu, combinați untul, crema de brânză, zahărul cofetarilor și 1 linguriță de vanilie. Bateți până când amestecul este neted și cremos. Se amestecă pecanele tocate. Înghețați tortul răcit.