Tort De Morcovi Fără Gluten

Tort De Morcovi Fără Gluten
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 731 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră din trestie, cremă de brânză, două de citrice și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la glutenfreegoddess.blogspot.com are 288 de fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Tort de morcovi sănătos Milkshake (fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi), și Tort sănătos de morcovi din hrișcă (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, bogat în fibre, fără gluten, vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul uniform în tigaia pentru tort; și așezați tigaia în centrul unui cuptor preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până când tortul este ferm și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 40 până la 45 de minute sau mai mult, dacă este necesar - am copt-o pe a mea la altitudine mare. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista