Tort de morcovi cu glazură de scorțișoară

Tort de morcovi cu glazură de scorțișoară
Tortul de morcovi cu glazură de scorțișoară este un desert care servește 8. O porție conține 579 calorii, 12g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, unt, scorțișoară măcinată și condimente măcinate și bicarbonat de sodiu. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 577 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de morcovi Blondies {cu glazură de brânză cremă de scorțișoară}, Tort sănătos de morcovi din grâu integral cu glazură de arțar-scorțișoară, și Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți timp să o faceți cu o seară înainte, puneți coaja de portocală și sucul într-un castron cu sultanele. Dacă nu aveți timp, amestecați pur și simplu coaja, sucul și sultanele împreună și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și ungeți și căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii de pâine de 2 lb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Bateți împreună uleiul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se amestecă împreună zahărul, făinurile, condimentele amestecate, scorțișoara și bicarbul în cel mai mare bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente MixteCondimente Mixte
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați sultanele cu orice suc și coajă rămase în castron, morcovul ras, nucile și amestecul de ou bătut în ingredientele uscate, apoi amestecați bine cu o lingură de lemn. Introduceți forma de pâine și coaceți pe raftul din mijloc timp de 1 oră sau până când o frigăruie iese curată. Răciți tortul în staniu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Odată răcit, scoateți din tablă și faceți glazura. Cu un tel electric bateți împreună untul, scorțișoara și zahărul glazurat până se reunesc și este neted. Este nevoie de un pic de timp pentru a veni împreună (va arata ca pesmet pentru un pic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați crema de brânză și bateți scurt până se înmoaie și se omogenizează. Aveți grijă să nu exagerați sau crema de brânză se poate despica și poate deveni curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
8
Se întinde deasupra tortului și se decorează cu jumătăți de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu morcovi. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista