Tort de morcovi cu glazură de scorțișoară

Tortul de morcovi cu glazură de scorțișoară este un desert care servește 8. O porție conține 579 calorii, 12g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr glazură, unt, scorțișoară măcinată și condimente măcinate și bicarbonat de sodiu. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 577 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de morcovi Blondies {cu glazură de brânză cremă de scorțișoară}, Tort sănătos de morcovi din grâu integral cu glazură de arțar-scorțișoară, și Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de scorțișoară.
Instrucțiuni
Dacă aveți timp să o faceți cu o seară înainte, puneți coaja de portocală și sucul într-un castron cu sultanele. Dacă nu aveți timp, amestecați pur și simplu coaja, sucul și sultanele împreună și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 1-2 minute.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și ungeți și căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii de pâine de 2 lb.
Bateți împreună uleiul și ouăle.
Se amestecă împreună zahărul, făinurile, condimentele amestecate, scorțișoara și bicarbul în cel mai mare bol de amestecare.
Adăugați sultanele cu orice suc și coajă rămase în castron, morcovul ras, nucile și amestecul de ou bătut în ingredientele uscate, apoi amestecați bine cu o lingură de lemn. Introduceți forma de pâine și coaceți pe raftul din mijloc timp de 1 oră sau până când o frigăruie iese curată. Răciți tortul în staniu.
Odată răcit, scoateți din tablă și faceți glazura. Cu un tel electric bateți împreună untul, scorțișoara și zahărul glazurat până se reunesc și este neted. Este nevoie de un pic de timp pentru a veni împreună (va arata ca pesmet pentru un pic).
Adăugați crema de brânză și bateți scurt până se înmoaie și se omogenizează. Aveți grijă să nu exagerați sau crema de brânză se poate despica și poate deveni curgătoare.
Se întinde deasupra tortului și se decorează cu jumătăți de nucă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu morcovi. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "