Tort De Morcovi

Tort De Morcovi
Tortul de morcovi este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 53 de minute. Un amestec de unt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 2 lingurițe praf de copt, scorțișoară măcinată și 1/4 linguriță sare într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați 2 căni de morcov ras, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Așezați zahărul granulat, zahărul brun și 6 linguri de unt într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Întindeți aluatul într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți tortul complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Pentru a pregăti glazura, așezați crema de brânză înmuiată și următoarele 4 ingrediente (prin 1/8 linguriță sare) într-un castron mediu. Bateți cu un mixer la viteză medie până devine pufos. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză medie până se combină (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Întindeți glazura uniform deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Presărați uniform cu nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista