Tort De Morcovi
Tortul de morcovi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 18 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat, și Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente( făină prin sare); faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați untul de mere și următoarele 4 ingrediente (untul de mere prin albușuri de ou) într-un bol mare; amestecați bine cu un bici.
Adăugați amestecul de unt de mere în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală. Îndoiți morcovul.
Turnați aluatul în 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți cu 2/3 cană glazură, iar deasupra cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Păstrați tortul acoperit în frigider.