Tort De Morcovi
Tortul de morcovi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr pudră, amestec de budincă instant vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, combinați primele 7 ingrediente într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mică timp de 1 minut. Răzuiți părțile laterale ale bolului; bateți la viteză medie-mare timp de 2 minute sau până când aluatul este neted, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. (Aluatul va fi gros.) Îndoiți morcovul, stafidele și nucile. Puneți aluatul uniform în tigăi rotunde de 2 (9 inci) acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, puneți crema de brânză, laptele și vanilia într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare până devine cremos. Adăugați treptat zahăr pudră; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.