Tort de migdale portocalii fără Gluten cu sos de portocale

Tort de migdale portocalii fără Gluten cu sos de portocale
Tortul de migdale portocalii fără gluten cu sos de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, făină de orez, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 16%. Încercați Tort de migdale portocalii (fără gluten), Tort Cu Migdale Portocalii Cu Susul În Jos (Fără Gluten), și Tort de portocale cu migdale fără Gluten cu suc de rodie POM pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit și praf cu făină de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu 2/3 cană de zahăr până când sunt groase și palide folosind un mixer electric. Acest lucru va dura aproximativ 5 minute. Se amestecă făina de orez și sucul de portocale, apoi se pliază făina de migdale și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Făină De OrezFăină De Orez
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un vas separat de sticlă sau metal, bateți 3 albușuri de ou până când pot ține un vârf rigid. Îndoiți în amestecul de migdale până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului pentru a ajuta la scoaterea acestuia din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a face sosul de portocale, cremă împreună untul și 2 căni de zahăr alb într-un bol mediu. Amestecați smântâna și așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă sucul de portocale și coaja. Bateți 4 albușuri de ou într-un bol separat până se formează vârfuri moi. Îndoiți în sosul de portocale. Se toarna peste tort si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista