Tort de migdale portocalii fără Gluten cu sos de portocale

Tortul de migdale portocalii fără gluten cu sos de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 328 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, făină de orez, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 16%. Încercați Tort de migdale portocalii (fără gluten), Tort Cu Migdale Portocalii Cu Susul În Jos (Fără Gluten), și Tort de portocale cu migdale fără Gluten cu suc de rodie POM pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit și praf cu făină de orez.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu 2/3 cană de zahăr până când sunt groase și palide folosind un mixer electric. Acest lucru va dura aproximativ 5 minute. Se amestecă făina de orez și sucul de portocale, apoi se pliază făina de migdale și scorțișoara.
Într-un vas separat de sticlă sau metal, bateți 3 albușuri de ou până când pot ține un vârf rigid. Îndoiți în amestecul de migdale până când se amestecă bine.
Se toarnă în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului pentru a ajuta la scoaterea acestuia din tigaie.
Pentru a face sosul de portocale, cremă împreună untul și 2 căni de zahăr alb într-un bol mediu. Amestecați smântâna și așezați vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă sucul de portocale și coaja. Bateți 4 albușuri de ou într-un bol separat până se formează vârfuri moi. Îndoiți în sosul de portocale. Se toarna peste tort si se serveste imediat.