Tort De Migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale. Această rețetă face 10 porții cu 266 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, migdale albite, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați fin migdalele într-un robot de bucătărie.
Cu un mixer electric, bateți gălbenușurile de ou cuzahăr până la o cremă palidă netedă. Beat în zests și migdaleextract.
Adăugați migdalele măcinate și amestecați foarte bine.
Cu bătăi curate, bateți albușurile într-un castron marepână se formează vârfuri rigide. Îndoiți-le în ou și migdaleamestec (amestecul este gros, astfel încât va trebui să îl întoarceți destul de mult în albușuri).
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 11 inci, de preferință antiaderentă,cu unt și pudrați-o cu făină.
Se toarnă aluatul de tort și se coace într-un 350 F preîncălzit timp de 40 de minute sau până când se simte ferm la atingere.
Lăsați să se răcească înainte de a ieși.
Chiar înainte de servire, pudrați blatul tortului cu zahăr de cofetari. Sau, dacă doriți, tăiați o cruce St. James din hârtie.
Puneți-l în mijlocul tortului șipraf tort cu zahăr cofetari, apoi scoateți hârtia.
Adăugați 1 linguriță de scorțișoară în amestecul de gălbenuș de ou și migdale.* Mallorca are o prăjitură de migdale similară numită gatulomercul d ' Ametla, care este aromată cu coaja rasă de 1 lămâie, 1 linguriță de scorțișoară și, uneori, câteva picăturide extract de vanilie.* În Navarra, tortul este acoperit cu gem de caise.
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea Spaniei de Claudia Roden, 8011 Ecco, o amprentă a lui Harper