Tort De Migdale

Tort De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale. Această rețetă face 10 porții cu 266 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, migdale albite, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anul Nou Almond Pound Cake (Tort De Noroc), Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați fin migdalele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Cu un mixer electric, bateți gălbenușurile de ou cuzahăr până la o cremă palidă netedă. Beat în zests și migdaleextract.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați migdalele măcinate și amestecați foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
4
Cu bătăi curate, bateți albușurile într-un castron marepână se formează vârfuri rigide. Îndoiți-le în ou și migdaleamestec (amestecul este gros, astfel încât va trebui să îl întoarceți destul de mult în albușuri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
5
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 11 inci, de preferință antiaderentă,cu unt și pudrați-o cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Se toarnă aluatul de tort și se coace într-un 350 F preîncălzit timp de 40 de minute sau până când se simte ferm la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească înainte de a ieși.
8
Chiar înainte de servire, pudrați blatul tortului cu zahăr de cofetari. Sau, dacă doriți, tăiați o cruce St. James din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
9
Puneți-l în mijlocul tortului șipraf tort cu zahăr cofetari, apoi scoateți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
10
Variații
11
Adăugați 1 linguriță de scorțișoară în amestecul de gălbenuș de ou și migdale.* Mallorca are o prăjitură de migdale similară numită gatulomercul d ' Ametla, care este aromată cu coaja rasă de 1 lămâie, 1 linguriță de scorțișoară și, uneori, câteva picăturide extract de vanilie.* În Navarra, tortul este acoperit cu gem de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gem De CaiseGem De Caise
ScorțișoarăScorțișoară
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
12
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea Spaniei de Claudia Roden, 8011 Ecco, o amprentă a lui Harper
13
Collins
14
Editori
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista